Blogi

Lisäarvoa kiinteistölle laadukkailla ulkorakennuksilla

Elementti Ellin taloyhtiömalliston ulkorakennuksilla toteutat mm. polkupyörien ja lastenvaunujen säilytyksen sekä jätteidenlajittelun fiksusti kiinteistöjen piha-alueelle. Lukittavat teräsrunkoiset ulko-ovet kestävät vaativaakin käyttöä ja takaavat polkupyörien, mopojen ja lastenvaunujen turvallisen säilytyksen.

Lue lisää »

Eristämällä pidennät ulkorakennuksen käyttökautta

Piharakennuksen lämpöeristys tuo käyttöön lisämukavuutta. Kaikki Elementti Elli -ulkorakennukset voidaan lämpöeristää. Eristyspaksuus kannattaa miettiä aina rakennuksen käyttötarkoituksen mukaan. Elementti Ellin toimituksen mukana saa tarvittaessa suoraan oikean levyiset EPS-eristeet, joita on kahta eri paksuutta: 50 mm tai 70 mm.

Lue lisää »

Virtaa ja valoa – sähköistä ulkorakennuksesi!

Useimmissa tapauksissa ulkorakennus kannattaa sähköistää. Jo parilla pistorasialla ja valaistuksella vajan tai vierasmajan käyttömukavuus lisääntyy huomattavasti. Sähkötyö on aina teetettävä ammattilaisella kun piharakennus aiotaan liittää verkkovirtaan. Matalajännitteiset aurinkopaneelijärjestelmät voidaan asentaa itse ja niillä saadaan riittävästi sähköä vaatimattomampaan tarpeeseen.

Lue lisää »Kiinnostuitko?


Elementti Elli -suunnittelutyökalu